SebastiaansWeerbericht
Terugblik | Actueel | Verwachtingen

Over deze website

Algemene informatie

Beste bezoek(st)er van Sebastiaansweerbericht, welkom op onze nieuwe website. Hier kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week terecht voor een terugblik van het weer, het actuele weer, de weersverwachtingen en nog veel meer. Het uiterlijk van zowel de startpagina als alle andere pagina’s zijn compleet vernieuwd. Een nieuwe vormgeving en indeling maken alles een stuk duidelijker en overzichtelijker. Ook hebben wij op deze website nieuwe items geplaatst. Zo kunt u informatie vinden over onder andere zonneschijnduurmetingen en Sebastiaansweerbericht op locatie en zijn er filmpjes te bekijken.

 

Sebastiaansweerbericht: Terugblik | Actueel | Verwachtingen

Met de drie begrippen terugblik, actueel en verwachtingen vatten we in 1 keer samen waar Sebastiaansweerbericht voor staat en waar wij ons voornamelijk mee bezig houden. Van het weer van de afgelopen maand tot aan het actuele weer van vandaag. En natuurlijk blikken we vooruit op het weer dat komen gaat. Niet alleen voor de korte termijn, maar ook voor de langere termijn.

 

Updates actueel weer en verwachtingen

Het actuele weer op deze website wordt iedere 15 minuten automatisch bijgewerkt. Dit geldt voor zowel het actuele weer, de huidige maand en het huidige jaar. De weersverwachtingen voor zowel de korte als de langere termijn worden iedere dag 1 keer door Sebastiaansweerbericht bijgewerkt. Het gaat hierbij om het weer voor vandaag, de komende nacht, morgen, de 5-daagse verwachting, de 10-daagse verwachting en het verkorte weeroverzicht voor vandaag op de startpagina. De datum en tijd wanneer dat gebeurt staat onderaan aangegeven op de startpagina.

 

Nieuw op Sebastiaansweerbericht
Wij hebben onze nieuwe website uitgebreid met een aantal nieuwe items. Zo kunt u informatie vinden over onder andere Sebastiaansweerbericht op locatie en zonneschijnduurmetingen. Verder zijn er filmpjes te bekijken. Ook kunt u via de pagina “wordt verwacht” bekijken wat er op deze website op de korte of de langere termijn wordt verwacht.